A hangterápiás kezelés:


- életmód- és korszakváltáskor segít az érzelmi-szellemi működést átbillenteni egy intuitív irányba

- segít leválasztani magunkról mindazt, ami akadályoz a továbblépésben

- lazítja és oldja a (fizikai, lelki és spirituális) blokkokat, az összecsomósodott rezgésmintákat, és a magasabb harmónia felé mozdít

- segít önmagunk magasabb tudatosságának, belső kiteljesedésünk megélésében

- segít polarizációs terünk, a nőiség és férfiság, mint alapminőségek megtapasztalásában, a jobb és bal agyfélteke közötti egyensúly megteremtésében

- az ősbiztonság-, ős-egységélmény, hazaérkezés-érzés terapeutikus élménye 

- kiegyensúlyozott életerővel tölt fel
A figyelmesen és gyöngéden felépített hangfolyamatokkal olyan biztonságos hangteret hozunk létre, amelyben a gondolkodás és a tudatosság számára nehezen hozzáférhető tartalmakat is megérinthetjük, életre hívhatjuk, oldhatjuk – ezek megérintésével beindítjuk a gyógyító változásokat. Általuk olyan belső terekbe vezető kapuk nyílnak meg bennünk, amelyen át vezet az út az integrált élet, az önismeret, az egészséges változás, a spirituális fejlődés és a gyógyulás felé.

Masaj sonor si terapie cu boluri tibetane în Cluj-Napoca

hangterápia fizikai testünk, érzelmi és energetikai rendszerünk valamint teljes tudatunk harmóniára való finomhangolása, melyben a tibeti hangtálak rezgéseit és hangjait hívjuk segítségül. A hangtálak erőközpontjainkra (csakráinkra) csatlakoznak és azok összehangolt, harmonikus működését támogatják (pl. hogy a szexuális élvezet összekapcsolódjon a szívvel, életerőnk a tisztánlátással, gyökereink az önkifejezéssel, stb).

Időpontért hívd a +40751455145 telszámot!

Rólam bővebben itt: Zsolt.rohangterápia, Kolozsvár, tibeti hangtálak, relaxáció, meditáció, természetgyógyászatKliensek mondták:

Mintha megmerítkeznél egy energia-tartályban, egyszerre felemel, leföldel és kitisztít. (Bogdan)

Nagyon hasonló hatása van, mint az akupunktúrás kezelésnek. (Andreea)

A hangburok valahogy visszavitt anyám méhébe. Nagyon, nagyon jó érzés. (Cristina)

Megfeledkeztem az időről, és mindenről, ami a hétköznapokban foglalkoztat, ugyanakkor nagyon mélyen helyrebillent a testemmel való kapcsolatom - mondhatni egy spirituális szinten is. A hangok balzsamként hatnak a testre és a lélekre, valósággal érezni, ahogy rezgéseikkel belülről tisztítanak. (Adela)

Két hónap alatt 6 hangtálas kezelésen vettem részt. Szerves részei voltak egy tisztulási és útkereső folyamatnak, egy belső keresésben, egy adott témában. A hatásai összetettek voltak és mindannyiszor felerősödtek a hangokkal-rezgésekkel való kezelések során. Energetikai tisztulást és rendeződést éreztem a testemben, de legfontosabb, hogy a kezelés olyan új értelmet, tapasztalatokat és élményeket ébresztett fel és rögzített tudatomban, amelyeket kerestem. Nemcsak a kezelések ideje alatt, hanem azon túl is felismerések, külső és belső történések jelentkeztek, amelyek korelláltak a kezelés céljával - mint egy szimfónia, amelyet egy láthatatlan erő vezényelt. Ugyanakkor a hangrezgések csökkentették (néha szinte teljesen feloldották) az elválasztottság érzését - az a bizonyos ”where I end and you begin”, ahogy a dalban van... Bár a hangtálak rezgései mindig ugyanazok, a tapasztalat mindenkinél garantáltan nagyon személyes lesz. (Laura)

A meditáció élményéhez hasonlít, lelassít, és közelebb visz az egységélményhez. Ezek a hullámok valóban rendeznek. (Ildikó)

Tapintatot, tiszteletet, igazi lelki kísérést éreztem. (Márta)


hangterápia, Kolozsvár, tibeti hangtálak, relaxáció, meditáció, természetgyógyászat