Visszajelzések


Mintha megmerítkeznél egy energia-tartályban, egyszerre felemel, leföldel és kitisztít. (Bogdan)


Egyszerre relaxáció és meditáció. A tibeti hangtálak rezgései ellazítják a testem, hangjai lecsillapítják az elmém. Megszűnnek az izomfeszültségek, megszűnnek a csapongó gondolatok. Csak a hangok maradnak. És közöttük a csend. (Géza)


Mintha a nap sugarai terjednének a testemben, minden irányba. (Mária)

Lebegés. (Réka)

A legprofibb Kolozsváron. (Ágnes)


A hangburok valahogy visszavitt anyám méhébe. Nagyon, nagyon jó érzés. (Cristina)

Megfeledkeztem az időről, és mindenről, ami a hétköznapokban foglalkoztat, ugyanakkor nagyon mélyen helyrebillent a testemmel való kapcsolatom - mondhatni egy spirituális szinten is. A hangok balzsamként hatnak a testre és a lélekre, valósággal érezni, ahogy rezgéseikkel belülről tisztítanak. Más szavakkal: ezek a rezgések annyira kellemesek, hogy automatikusan megváltoztatják az állapotodat. Valóságos gyönyörűség volt a füleimnek is, és mindenkinek ajánlom, akit érdekel az egészsége és a jólléte. (Adela)


Feliratozás a hírlevélre

* indicates requiredhangterápia, hangmasszázs, meditáció, relaxáció, tibeti hangtálak, Kolozsvár


Mágikus élmény, jó kezekbe kerültem. A hangterápia során kiléptem a valóságból, és teljesen elveszítettem az időérzékem - ez már önmagában jó jel. Érdekes volt megélni a nagyon is határozott különbséget a teljesnek hitt és a valóban teljes elengedés között. Aztán a nagyjából egy óra alatt többféle fizikai „halmazállapotot” is átéltem: voltam folyékony és hullámzó, majd légies és levitáló, végül pedig feloldódtam az éterben. A szellemi síkon túl, a hanghullámok segítségével testem olyan részeit is elkezdtem érezni a belsőmnek, amikre korábban nem is gondoltam. (Gergely)

Két hónap alatt 6 hangtálas kezelésen vettem részt. Szerves részei voltak egy tisztulási és útkereső folyamatnak, egy belső keresésben, egy adott témában. A hatásai összetettek voltak és mindannyiszor felerősödtek a hangokkal-rezgésekkel való kezelések során. Energetikai tisztulást és rendeződést éreztem a testemben, de legfontosabb, hogy a kezelés olyan új értelmet, tapasztalatokat és élményeket ébresztettek fel és rögzítettek tudatomban, amelyeket kerestem. Nemcsak a kezelések ideje alatt, hanem azon túl is felismerések, külső és belső történések jelentkeztek, amelyek korelláltak a kezelés céljával - mint egy szimfónia, amelyet egy láthatatlan erő vezényelt. Ugyanakkor a hangrezgések csökkentették (néha szinte teljesen feloldották) az elválasztottság érzését - az a bizonyos ”where I end and you begin”, ahogy a dalban van... Sokat lehetne még mondani, de ez egy olyan dolog, amit élőben érdemes megtapasztalni. Bár a hangtálak rezgései mindig ugyanazok, a tapasztalat mindenkinél garantáltan nagyon személyes lesz. (Laura)

Zsolt közreműködésével 
Időpontért hívd a +40751455145 telszámot!

Feliratozás a hírlevélre

* indicates required


hangterápia, hangmasszázs, meditáció, relaxáció, tibeti hangtálak, Kolozsvár

Minden alkalommal még intenzívebb, még mélyebbre megyünk. (Emilia)


Mint a tiszta víz, csobogás – ezek a kristályhangok kimossák a szívemet…  Mintha megnyílt volna a tudatalattim: sokat álmodtam – de nem aludtam. Olyan mint egy meditáció, mintha harangban ülnél. Megszűnik a fizikai test, és csak a “hang-test” marad. (Edó)

Naptapasztalat… Úgy érzem magam, mint egy zengő templom. Finom, gyöngéd, minden hajszáleremet elérte. Azt a belső nyugalmat tanulom a mindennapi helyzetekben, amit a hangmasszázs során megtapasztaltam. A meditáció élményéhez hasonlít, lelassít, és közelebb visz az egységélményhez. Ezek a hullámok valóban rendeznek. (Ildikó)

A hivatalos neve hangterápia, hangmasszázs... én azonban inkább hangfürdőnek nevezném azt, ahogy az ember megmerítkezik a tibeti zengőtálak hangjának csendjében. Kisimul az arc, derűs mosollyal vág neki az ember a zajos utcának, hiszen testéből-lelkéből kisepertek minden gondot, bajt, mindennapi szemetet. (Réka)


Már az első alkalommal nemcsak a testemet lazította el, mintha hagyományos kézi masszázs is történt volna, hanem az egész bensőmet, a lelkemig (ami bizony elég ijedt is volt a már több mint egy hónapja tartó folyamatos szédülés miatt). Jó volt a kezelést megelőző beszélgetés, amelyben tapintatot, tiszteletet, igazi lelki kísérést éreztem. Ezek a beszélgetések segítettek nekem is tisztázni néhány összefüggést pusztán a hangos megfogalmazásuk miatt is, de azért is, mert empatikus fülre találtam, és jó kis "házifeladatokat" kaptam. Mindez és a további hangtálas kezelések elindítottak a belsőm felé, segítettek megérkezni a jelentéssel teli csendbe, ami a tálak csengésének elmúltával is csengett-bongott. (Márta)

Már rögtön az első alkalommal éreztem, ahogy a hangfolyam a teljes testemet ellazítja. Megfigyeltem, hogy a testben felgyűlt feszültség elpárolog, még olyan testrészekből is, ahol nem is gondoltam volna, hogy feszültség van - ezért esett nagyon jól és ezért ajánlottam és ajánlom másoknak is. (Flavius)

Megint leszedted a púpot a vállamról… Nem is akarok beszélni. Olyan csend van belül. Elsimulnak a dolgok. Ilyen a zen, ugye? (Zsejke)

Már az első hang után egy ellazult, meditatív transz-szerű állapotba jutottam, az időérzékem eltűnt, a külvilág hangjai eltompultak, amikor pedig magamhoz értem egy kellemes, harmónikus belső csendet, békét és örömöt éreztem. (Emilia)

Teljesen új, különleges tapasztalat - csak így lehet leírni a hangtálas kezelést. A hangrezgések mélyre vittek a relaxációban és a nyugalomban - olyannyira, hogy kétszer el is aludtam a kezelés alatt. A teljes testen áthaladó hanghullámok keltette érzés rendkívül kellemes és az egész szervezetre jótékony hatású. (Andreea)

Mintha más anyagból lennék mint előtte. (Laura)

Muzsikált a májam, regélt a vesém, suttogott a szívem. Belül mindenem - a maga hangján - válaszolt a tálaknak, én csak szemlélő voltam. Elmúltak a felhők. Maradt a kék ég. Bizsergősen. (Kata)

Időpontért hívd a 0751455145 telszámot!